Strict Standards: Declaration of redMigratorTable::load() should be compatible with JTable::load($keys = NULL, $reset = true) in /home/www/travelogues.dk/plugins/system/redmigrator/redmigrator/table.php on line 26
Rundt om
 • Maria Alm 2014

  Vi har i år valgt en meget impulsiv skiferie, og vi fik ledt lidt rundt på nettet, og fandt frem til en børnevenlig skiferie til Maria Alm. Vi skal bo lige ved pisten og denne gang her skal vi så tage bussen derned. 

  Læs mere her

 • Sommerferie 2013

  Så er der lagt nyt ind fra sommerferien 2013. Det blev lige til en tur til Kuala Lumpur, Bali, Gili Islands, Lombok og Singapore. Der er lagt i ovnen til endnu en god rejsebeskrivelse.
 • Cote de Azur 2012

  Afrejse fra Danmark med snuden imod det sydfranske, så er vi klar til årets sommerferie.

  Læs mere her

 • Sommerferie 2015

  Så er noget af sommerferien i hus, vi kommer en tur til Chania denne gang. Det er også 10 år siden vi sidst har været der. Du kan læse mere når vi har været afsted.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Rundt om Nagy

Rundt om Nagy

Undertegnet blev født på Falster, i hovedstaden på øen, Nykøbing. Men efter et par år flyttede jeg med mine forældre til en mindre by som hedder Idestrup, hvor jeg også fik min skolegang og opvækst en lille lokal flække, hvor alle kender hinanden og ved hvad de går og laver. Igennem hele min barndom har jeg været på ferie med min familie som dengang og bestod af min mor (Jytte) og min far(Vendel) og så min lillebror Chano og søster Rezie. Man kan undre sig over vores navne, så det må i blive ved med.

Vi har altid været på sommerferie i 3 uger af vores sommerferie, i vores bil og kørte Europa tyndt på kryds og tværs, og der er sikkert også herigennem at jeg har fået min store rejselyst. Det har været til stor glæde for os alle, og nu da jeg i dag har en dejlig kæreste og en fantastisk datter, er jeg sikker på at både Lena, Clara, Norah og jeg vil gøre brug af de samme gode oplevelser som både hun og jeg har fået via vores rejser sammen de sidste 8 år.

Jeg er personen der holder temmelig meget af at rejse, det har altid betaget mig meget, at se hvordan andre omkring mig selv lever. Det sætter tingene i perspektiv, og jeg ved hvor godt man går rundt og har det i vores vestlige verden. Pludselig giver ordet "problemer" i hverdagen mig en anden betydning. Jeg kan jo på ingen måde klage, når jeg ser hvor godt vi har det, og på ingen måde mangler noget...!!

Jeg bruger meget tid på at "lege" på min pc, og det bliver til mange grafiske projekter. Det giver mig en masse erfaring. Det er spændende at finde frem til Layout, opsætning og leg siderne så de fremstår appetitvækkende for den besøgende.