Strict Standards: Declaration of redMigratorTable::load() should be compatible with JTable::load($keys = NULL, $reset = true) in /home/www/travelogues.dk/plugins/system/redmigrator/redmigrator/table.php on line 26
El Gouna

El Gouna

El Gouna

El Gouna, Egyptens Venedig er kælenavnet som stedet har fået, pga. de mange små hyggelige kanaler de løber igennem byen...!!

El Gouna kaldes også for Egyptens Venedig, og det er ikke uden grund, her ser man de små floder gå igennem byen og spreder derved en enorm hygge. Selve El Gouna er ikke så forfærdelig gammel endda. Her tilbyde masser af gode dykkermuligheder og hotellerne er der mere end rigeligt af.

Det hele startede som en drøm for en person ved navn Samih Sawiris, han søgte efter et sted hvor han kunne bygge sig et residens med plads til båd og hygge i rolige omgivelser, da dette blev opført efter sit ønske var interessen så stor fra Samih's venner at de inden længe fulgte efter, og ligeså købte sig noget jord og byggede deres hus. Siden da er det gået relativt hurtigt med at bygge El Gouna op til det som det er i dag.

Vores ophold

Under mit sidste ophold i Ægypten boede min kæreste og jeg i El Gouna, og det gjorde så også, at vi havde let til at komme til både Luxor og Cairo. Hvilket godt kan være lidt dyrere og besværligt, at gøre hvis man f.eks. bor i Sharm El Sheik.

Vi boede super godt på et hotel som hedder El Khan, og det er et dejligt sted med god atmosfære, lige ned til vandet, det er er dog bedst at tage den lille taxibåd derfra og ud til den nærmeste strand. Når man bor i El Gouna, så skal man ikke regne med at der sker 1000 ting omkring en, tværtimod, her er tiden til at dase ved stranden, og så evt. tage med bussen ind til Hurghada om aftenen, for at shoppe og hygge sig lidt. Man oplever ikke en by i sus og dus, der er ikke vandvittigt mange aktiviteter i El Gouna endnu, byen er jo ca. 15 år gammel, og det kan de færreste sikkert ikke se ved første blik.

{flike}

www.jysk-rejsebureau.dk     www.Kuoni.dk    www.startour.dk    www.elgouna.com