Strict Standards: Declaration of redMigratorTable::load() should be compatible with JTable::load($keys = NULL, $reset = true) in /home/www/travelogues.dk/plugins/system/redmigrator/redmigrator/table.php on line 26
Sharm El Sheikh

Sharm El Sheikh

Sharm El Sheikh

Sharm El Sheikh, en kanon fed by at opholde sig, hvis det er dykning der er 1. prioritet...og vandet, jo det er blåt.

Langs det azurblå hav ud for Sharm el Sheikh finder man nogle af Ægyptens bedste strande. Her ligger også nogle af verdens flotteste koralrev med en overdådighed af eksotiske og farverige fisk.

Flere steder starter koralrevet helt inde ved kysten. Det hele kan opleves blot med maske og snorkel eller fra dækket af en båd med glasbund. Eller allerbedst med fuldt dykkerudstyr - har du ikke allerede et dykkercertifikat kan kunsten læres på bare 5 dage.

Solen skinner stort set altid i Sharm El Sheikh og klimaet er tørt og varmt året rundt med en vandtemperaturen der konstant ligger på mellem 22 og 29 grader. Det gør Sharm el Sheikh til et pragtfuldt mål for badeferie året rundt.

Der er masser af fede hoteller i Sharmen, og der er flere udbydere på markedet, så det er bare om at finde en rejser der passer netop dig. Tiden i Sharmen bruges typisk på to ting, bade og dykke. Men du kan også foretage dig andre ting...tage sol og spise. Eller gør som de lokale, når solen har lagt sig, kan det være dejligt afslappende at finde en sishabar (vandpipebar), sæt dig godt til rette og nyd den klare aftenhimmel over Egypten.

Jeg var i "Sharmen" første gang på min studietur for Larsen Rejser, og det var et super dejligt møde med den unge turistby, hvor dykkere fra hele verden er at finde, naturligvis pga de mange live a board- dykkerture man finder her, og det fantstiske hav uden for Sharm El Sheik.