Strict Standards: Declaration of redMigratorTable::load() should be compatible with JTable::load($keys = NULL, $reset = true) in /home/www/travelogues.dk/plugins/system/redmigrator/redmigrator/table.php on line 26
Frankrig

Frankrig

Frankrig er et spændende land at rejse i. Mange af verdenshistoriens store begivenheder har udspillet sig i Frankrig, så der er nok af seværdigheder og steder af interesse man som turist kan udforsk

Frankrig

Frankrig er et spændende land at rejse i. Mange af verdenshistoriens store begivenheder har udspillet sig i Frankrig, så der er nok af seværdigheder og steder af interesse man som turist kan udforske.

Frankrig er et land som mange elsker at hade , franskmænd er specielle , men de bor i et land som man næsten må se , uanset hvad du ønsker at foretage dig i din ferie finder du i Frankrig med garanti noget der passer dig , uanset om du vil på badeferie ved den Franske riviera eller måske en vandreferie i de Franske alper passer dig bedre. Kan du lide rødvin , ja så byder Frankrig på verdens bedst kendte vinområder hvor der med garanti skulle være en chance for at stifte bekendtskab med livets dråber.

Den nordligste halvdel fra Alsace i øst til Bretagne i vest er forlængelsen af det Centraleuropæiske bjergområde, men mest præget af fladere sletter og bakker. I centrum af landet findes et bjergmassiv, i sydøst Alperne og i syd Middelhavsområdet med Pyrenæer bjergkæden og flade sletter. Kornproduktionen dækker halvdelen af det opdyrkede areal. Der produceres hvede i hele landet, men især i nord og i området omkring Paris. Produktionen af druer er koncentreret i middelhavsregionen.

Klimaet i det nordlige Frankrig er køligt og fugtigt, mens der i de sydlige dele er et tørt og varmt middelhavklima. I området mellem Centralmassivet og Middelhavet findes også de legendariske vinde Mistral og Scirocco. Frankrig er, undtagen alpeområdet, forskånet for ekstreme klimaforhold.

Frankrig er Vesteuropas største nation både i areal og selvværd. Friheden, ligheden og broderskabets hjemland står som en af verdens vigtigste kulturcentre på grund af landets store bidrag til kunsten, litteraturen, filosofien, demokratiet og gastronomien. Alt hvad der er chic føles som om, det har oprindelse i Frankrig, hvor moden dikteres fra højborgene i Paris. Men Frankrig er også sydens varme, nordens frodighed og bjergkædernes vildskab. Frankrig er et uudtømmeligt rejsemål, der altid vil kunne byde på nye og spændende oplevelser.