Strict Standards: Declaration of redMigratorTable::load() should be compatible with JTable::load($keys = NULL, $reset = true) in /home/www/travelogues.dk/plugins/system/redmigrator/redmigrator/table.php on line 26
Cote D Azur 2010

Cote D Azur 2010

Cote D Azur 2010

I juni måned 2010 tog med ungerne et smut til Frejus i sydfrankrig, hvor vi var i 14 dage på camping, dog ikke i telt men derimod i et lejet mobilehome, som vi fandt via Canvas Holidays. Vi bookede det i forholdvis god tid og fik hele vognen for små 6000.-, og så bookede vi, dvs Lena hun fandty super billige billetter med Transavia, som dog ikke flyver ud af København længere, så det er drøn ærgerligt. Men vi fik altså flybilletter til os alle 4 for bare 2700.- så derefter fandt vi en bil som vi lejede igennem Holiday Autos, den fik vi så udleveret i Nice lufthavn, og herfra var der ca. små 80km til vores campingplads som lå lidt nord for byen Frejus.

Vi ankom i roligt tempo vores campingplads Camping La Baume - La Palmeraie hvor vi skulle bo i alle 14 dage vi var afsted.

Det skulle jo så vise sig at vi igen denne gang skulle komme i kløerne på regnen, og heldigvis boede vi på en plads hvor vi ikke blev ramt på samme måde som man gjorde inde i selve Frejus, hvor flere måtte evakureres fra deres campingpladser på grund af den enorme mængder vand som kom, det skal dog lige siges at dette kun var et par dage. Så vi fik naturligvis også nyde solen, når den ramte vores næser.

Under vores tur fik vi rigtigt kørt rundt i det sydfranske, og set dejlige byer som Cannes, Nice, St. Tropez, Antibes osv, mere herom senere!.