Strict Standards: Declaration of redMigratorTable::load() should be compatible with JTable::load($keys = NULL, $reset = true) in /home/www/travelogues.dk/plugins/system/redmigrator/redmigrator/table.php on line 26
Kreta 2005$

Kreta 2005

Kreta 2005

Det var en meget tidlig torsdag morgen, så tidligt at ikke engang Clara var frisk på et lille morgenmåltid fra mors mælke levering, men pyt med det, når bare man ved at der er noget godt i vente. Vi havde bestilt en taxa til kl. 0415 for så at køre til lufthavnen i Kastrup. Der mødtes vi så med Lenas forældre, og vi fik vores bagage smidt af sted ved incheck, og så gik vi ellers bare op til gaten, hvor vi ventede på MyTravels afgang.

Vi gik ombord på denne Boeing 321 med retning mod Chania, på Kreta. Vi var lidt spændte på hvordan vores lille 6 mdr. datter ville klare denne flyvetur, men der var vist ikke grund til bekymring, hun tog det i stiv arm, og lavede kun lidt brok da vi skulle til at lande. Efter landing gik vi som sædvanligt ned til kuffertbåndet, men hov hov nu skete det som man bare ikke gider at rode med, når man lige er landet og gerne vil videre med bussen til sit hotel...men jo det gik sådan at Lenas kuffert ikke var kommet med fra Kastrup, så nu stod vi altså og manglede denne. Vi fik dog den meddelelse at dem som manglede deres bagage (ca. 20 stk.) ville få den med næste fly som landede en time senere end os...og derefter ville de få den leveret ved deres hotel, og det blev den.

Vi boede på et helt fint hotel som hed Theo's Village, her havde vi så hver vores 2 værelses lejlighed, med terrasse lige ned til poolen, og en smule havudsigt.

Vi var jo godt nok lidt spændte på hvordan vejret skulle blive den kommende uge, ikke mindst fordi vi hjemmefra havde set at de på DMI havde lovet regn/overskyet de næste 7 dage, og det startede da stort set også ligeså. Vi havde en lidt overskyet dag, så vi gik bare lidt rundt i området, fik lidt græsk salat, en pils....!!

Jeg må nok sige at det var en lidt overraskende hvor dårligt deres fortov er i dette område, en ting man slet ikke ligger mærke til før man står med en klapvogn, og med kantsten der går en til knæene, kan det godt være hård træning at gå rundt en hel uge i et forsøg på ikke at blive kørt ned at den sindssyge trafik der egentlig er, det bliver på ingen måde taget hensyn til de bløde trafikkanter, her er det den stærkeste der overlever.

Umiddelbart foretog vi os ikke det helt store på denne ferie, der var ikke lige lyst og energi til at tage på udflugt, og nå nu at solen var kommet frem de sidste 4 dage brugte vi dem i solen, og skyggen for Clara vedkommende. Så det blev til et par gode gåture med hende den lille, så hun også fik en lille chance for ikke at stå og stege op under en parasol. For det blev virkelig varmt de sidste dage pøøøøøj.