Strict Standards: Declaration of redMigratorTable::load() should be compatible with JTable::load($keys = NULL, $reset = true) in /home/www/travelogues.dk/plugins/system/redmigrator/redmigrator/table.php on line 26
Skiferie

Maria Alm Info

Maria Alm ligger smukt omgivet af store bjerge, tæt ved skiområderne Dienten, Hinterthal og Hintermoos som liftkortet også dækker. Maria Alm er en del af det store område Ski Amadé, hvilket betyder at liftkortet bl.a. også dækker områderne Wagrain, St. Johann, Bad Gastein og Schladming. En skiferie i Maria Alm passer godt til alle aldre og niveauer, og med 150 km pister, der strækker sig til en højde på 1.900 meter, får du ikke tid til at kede dig på skiferien.

Læs mere: Maria Alm Info

Maria Alm 2014

Dette år gik skiferien så til en ny destination for os, og derfor var vi da også godt spændte på hvad vi kom ned til. Vi tog afsted i uge 12, og med det lune vejr der har været igennem hele vinteren, ja så var vi da på ingen måde helt sikre på at vi kom ned til mere sne at løbe i.

Læs mere: Maria Alm 2014

Livigno 2007

Dette års skiferie gik igen til Livigno. Vi var alt i alt 7 som havde lejet en lejlighed i Livigno, nemlig Ezio Longa. Vi var denne gang min svigermor - far samt svoger og hans kæreste. Ud over dette mødtes vi også med Lena's morbror, Frank og hans største datter, Cecilie.

Læs mere: Livigno 2007

Avoriaz

Der findes også en udmærket Snowboard Park i området. Det er et område der er let at overskue, og du kan få en masse gode turer, alene eller samlet i flok, bare ud i den dejlige sne!!.

Læs mere: Avoriaz

Livigno 2002

Vi var i Livigno i marts 2002, sammen med en en bus af venner og bekendte, det var mit første besøg i det Italienske alper. Det er et super fedt område med dejlige brede løjper, og så er det relativt billigt at leve i Livigno, da dette er toldfrit område, så vi fik da powershoppet relativt meget, ikke mindst parfume og spiritus købes til yderst billige penge, samt elektronik, men det skulle vi godt nok ikke købe noget af.

Læs mere: Livigno 2002

Flere artikler...

  1. Livigno
  2. Schladming