Strict Standards: Declaration of redMigratorTable::load() should be compatible with JTable::load($keys = NULL, $reset = true) in /home/www/travelogues.dk/plugins/system/redmigrator/redmigrator/table.php on line 26
Avoriaz 2003

Avoriaz 2003

Tag evt. en tur til den hyggelige by Morzine, hvor der kan nydes en lækker frokost i de næsten Østrig´ske huse omkring dig. Som nævnt er byen bilfri, og det gør at du er i sneen, lige fra du går ud af døren. Derfor ej heller nødvendigt at slæbe rundt på de møg tunge ski...!!

Denne gang var vi lidt flere der skulle med bussen i samlet flok. Louise & Henrik, Lisbeth, Søren, Janne og så Lena og jeg selv sagde hunden. Som traditionen tro, skulle vi på bussen fra Ellebjerg station. Jesper og Camilla, de var så heldige at skulle køre selv, så dem skulle så bare mødes med om morgenen i Avoriaz, at de overhalede os senere nede på motorvejen i tyskland er så en anden ting, men ham Jesper, han er nu også okay bevidst om hvor speederen sidder i en sådan satans Ford Mondeo..!

Om turen med bussen, den gider jeg slet ikke at fortælle om, så skal jeg faktisk til at købe et domæne mere som kun omhandler denne års tur til Avoriaz..så det springer vi let og elefant hen over!!

Vores tjek ind på værelserne var som altid lidt kaotisk, men denen gang var det sgu lidt mere det, der var bare rod i alt og den lille gimpe til en rejseleder fra Best Travel, var på ingen måde kompetent til den fine stilling som rejseleder, der var bare ingenting der fungerede..lad os glemme det og koncentrere os om det vi var kommet for, stå ski, ski, ski og hygge os!!

Vores helt store OL-konkurrence løb jo også af stablen, her blev der kæmpet i flere discipliner, vi var sammen som makkerpar, og der var virkelig god kampånd og fight, ikke mindst da vi skulle kælke på sorte plastikposer, der var det nok mest drengene som fik frit løb...!!

Vejret var lidt svingene, men dog ikke så skidt at vi ikke kunne få stået på ski, nææ nej, det gik over stok og sten, og igennem områder ved blandt andet Les Gets, som faktisk var et ganske fint og hyggeligt område, og byen det virker også som et godt sted. Måske det skal prøves engang

{flike}