Strict Standards: Declaration of redMigratorTable::load() should be compatible with JTable::load($keys = NULL, $reset = true) in /home/www/travelogues.dk/plugins/system/redmigrator/redmigrator/table.php on line 26
Laax 2004

Laax 2004

 Laax 2004

Det var mit andet besøg til Laax. Jeg var her tilbage i 2000, og dengang var det min første skiferie. Nu har jeg så endelig set det igen igen, og det var jo egentlig cool nok at opleve det igen.

Vi kunne på ingen måde klage over de 8 dage i Laax, vejret var sindssygt godt, hvilket betød at sneen så småt er begyndt at tø for vildt. Pyt med det, vi tog det i stiv arm, når man kom til bunden af området, så var det som at løbe i en gang slush ice...øøv hvor var sneen tung, jeg og de andre kunne næsten ikke komme igennem sneen. Helt oppe kunne man på ingen måde klage, her var sneen perfekt, okay altså, vi var også oppe i en højde af 3000 m, så hvis ikke det er godt her, hvor fanden skulle det så være godt.

Vi brugte den sne som var for vores fødder indtil fredag, så kunne mine ben ikke helt mere efter et stabilt styrt om torsdagen, hvor webmasteren røg på r..og pa...ned af løjpen, og ja han slog sig godt og grundigt på skinnebenet, og efter at jeg havde rejst mig igen, skulle jeg så ellers til at få samling på mine ski og stave, som lå ca. 70-80 m bagud, og da jeg fik fat i første ski, og vendt den om, begyndte den at glide væk fra mig, "bremsearmene" var gået i stykker, så der kørte min ski..hej heeeej siger jeg så, og væk var den ud over bjergskråningen, så jeg måtte på min helt egen "skovtur".

Jeg fandt den igen..50 m længere nede af bjergsiden. Alt i mens dette skete, så havde jeg jo lige ringet til Jimmy og Lena, for at sige at jeg var ok. Så da jeg kom længere ned i mod dem, så sad de gud hjælpe mig og solede sig lækkert på bjergsiden...ahh okay, jeg vel gjort det samme, men nu var det jo mig der var klovnen.

Det var sikkert også ok at at de fik et hvil de to, den ene har jo gamle ben, mens den anden havde voldsomme problemer med at få udstyret til at sidde ordentligt...!!

Lørdag kørte Lena og jeg en tur til Davos, inden turen gik hjem igen til Danmark, søndag morgen. Vi kørt fra Laax direkte til Davos og det tog ca. 1 1/2 time, og henvendte os til turistbureauet som fandt et hyggeligt hotel ved navn Edelweiss. Vi brugte bare tiden på at hygge og se lidt på byen, gik lidt på restaurant og cafeer. Aftenen sluttede vi af med en hyggelig middag, og så hjem på værelset og slappe af og skiferie hugge indtil næste morgen, hvor turen ellers gik hjem ad mod det kolde nord.

{flike}

Nyttige links

www.Alpenarena.ch