Strict Standards: Declaration of redMigratorTable::load() should be compatible with JTable::load($keys = NULL, $reset = true) in /home/www/travelogues.dk/plugins/system/redmigrator/redmigrator/table.php on line 26
Livigno 2002

Livigno 2002

Vi var i Livigno i marts 2002, sammen med en en bus af venner og bekendte, det var mit første besøg i det Italienske alper. Det er et super fedt område med dejlige brede løjper, og så er det relativt billigt at leve i Livigno, da dette er toldfrit område, så vi fik da powershoppet relativt meget, ikke mindst parfume og spiritus købes til yderst billige penge, samt elektronik, men det skulle vi godt nok ikke købe noget af.

 

Lige da vi ankom til Livigno, så det sgu ikke for godt med hensyn til sneen, der var ikke faldet meget af den hvide pulver i ugerne op til. Så da vi så de mere eller mindre grå bjergsider, var det naturligvis med en smule spænding på drengen....meeeen så pludselig skete der noget, og de højere magter havde vist forstået vores frustrationer over manglende sne, sneen kom og den kom for at blive, vi fik masser af sne det første døgn, så det var bare med at komme tidligt op næste morgen og ud på pisterne, totalt lækkert at stå op til sådan en dag.

Det var en lidt underlig skiferie denne gang, nok mest på grund af at vi alle 5 lå syge mere eller mindre, men dog trådte sygdommen først ind efter et par dage. Så vi lå der på vores lille loftslejlighed lige overfor Amerika, et godt lille hummer, med lidt for skrå vægge.

Vi var vist ikke meget mere end lige kommet frem til Livigno og stået på ski den første dag, og så kom vi ellers til turens største og eneste brandert, ved deltagelse i en ordentlig gang afterski, jeg tror faktisk at vi fik prøvesmagt hvad der var at smage i denne lille bar på Hotel Amerika. Vi fløj jo nærmest rundt på stole, bænke og borde, alt imens at musikken blæste ud af højtaleren i bedste afterski stil. Aaaaauuuvvv for dælen hvor var der mange der var godt skæve i kraniet da vi skulle på ski næste morgen, men vi kom da på benene og ud i det blå heldigvis.

Nu et par dage efter var vi kommet godt i gang med ferien, og det var rigtig hyggeligt at gå i de små handelsgader i Livigno, og så selvfølgelig på deres mange restauranter, der er masser af muligheder for at finde en dejligt sted med god mad. Så det er bare at klø på.

Midt på ugen fik vi besøg fra Danmark, det var Jimmy og Gitte som kom forbi med et par af deres venner fra Laax i Schweiz, det ligge nemlig ikke så pokkers lang tids kørsel fra os, så de kom "lige" forbi. Det var temmelig godt timet, fordi netop den dag var vejret ikke specilet godt at stå på ski i, det var tåget, det regnede, og ja kun vejr til at sidde på retterang og spise...så gæt hvad vi lavede.

{flike}