Strict Standards: Declaration of redMigratorTable::load() should be compatible with JTable::load($keys = NULL, $reset = true) in /home/www/travelogues.dk/plugins/system/redmigrator/redmigrator/table.php on line 26
Sölden

Sölden

Sölden ligger i Ötztal i Østrig, ja det er der hvor vi støder på den her sindsyge landeplage med DJ Ötzi, uhhhh babyyy..!! Men Sölden er dog heldigvis mere end det. De har et rigtig godt lift område, og her er god plads til alle. Der er oven i købet sne garanti i Sölden, så det er bare med at får skistøvler, hue og vanter ,og så dine ski på , og ud over stepperne...Sölden holder 100%!!

Sölden er en stor by i Tyrol, som mest består af kæmpe, palads-lignende hoteller spredt langs bjergvejen op til Obergurgl. Områdets 2 gletchere, Rettenbach og Tiefenbach, er åbne for skiløb hele året og sikrer at der altid er god sne højt oppe i terrænet. Oppe på gletcherne er det smart at blive inden for afspærringerne, da det jo netop var her man fandt den kendte 4000 år gamle gletchermand Ötzi. Terrænet er meget varieret og byder på udfordringer for folk på alle niveauer.

Fakta om Sölden

 

Beliggenhed:
Byen: 1377 m.o.h.
Afstand fra Kolding: 1154 km
Skiområdet:.
Snestatistik for Sölden

Vis på kort

  Pister:
Antal blå pister (middel)  45km Antal røde pister (svær)  73km Antal sorte pister (meget svær)  23km
Pister i alt: 141km
Liftkapacitet: 61.000 pers/time
Lifter i alt: 33
Slæbelifter: 9
Stolelifter: 19
Kabinelifter: 2
Tog/baner: 3
Børnelifter: 0
 
Turist info:
Tourismusbüro Sölden
A-6450 Sölden
Tlf: 0 52 54/510-0

  www.solden.com
 Kilde: Skisport.dk
 {flike}

www.solden.com