Strict Standards: Declaration of redMigratorTable::load() should be compatible with JTable::load($keys = NULL, $reset = true) in /home/www/travelogues.dk/plugins/system/redmigrator/redmigrator/table.php on line 26
Sölden 2002

Sölden 2002

Vi tog afsted en kold januar dag fra Ellebjerg Station ved Valby, og vi var som altid helt klar til endnu en skiferie, denne gang skulle Lena og jeg sammen med Fisken, som er min gode ven, og hans daværende kæreste Marika. Ud over dette havde vi aftalt med min søster og hendes kæreste at du skulle bare komme ned til lejligheden, da de allerede havde været afsted i en uge i Frankrig.

Bussen kørte derud af, og som altid sidder man jo bare der, uden for meget benplads, og man sidder i det hele taget ikke så drøn godt, som i si egen bil, fly eller tog, men det er jo et eller andet sted, ok billigt at rejse på denne måde.

Efter de klassiske ca. 15-16 timer i bus, så nåede vi endelig Sölden, så det var bare med at få købt liftkort og leje udstyr, inden turen gik med taxa til vore totalt dejlige lejlighed, som vi lejede igennem Dansk Fri Ferie. Busturen var med en lokal skikanon på Lolland, Qvistgård Rejser, som er stærk i disse ture til Sölden.

Vi skal jo ikke glemme at vi havde Fisken med her på turen, manden der aldrig har stået på ski, meeeen jo han kom efter det gjorde han, og med stor stil...tro mig. Nå ja hvad, vi andre kan jo den dag i dag, sagtens lave rav i den på en piste, så hvorfor ikke også Michael. Søs og Michael kom til lejligheden en meget tidlig morgen, men da vi ikke lige havde kontakt med dem via mobilen, og derfor lå vi alle og sov sødt i vores seng, og havde jo ikke hørt dem ankomme til lejligheden, hvilket resulterede i at de 2 nisser lå og sov i bilen i den kulde...de stakler. Så derfor husk altid en opladet mobil telefon...lige meget hvor du er på en skiferie.

Man kan vist ikke sige at vi lå på den lade side på denne skiferie, lige fra begyndelsen var der knald på, vi var i byen, stod på ski, eller vi forsøgte, Fisken var jo nybegynder, og skulle jo bruge dagens første timer på at rende rundt efter en oversmart skilære, men han kom  efter det, og kom over stepperne sammen med os andre. Vi glemmer nok ikke hvordan han så ud i hovedet da jeg undertegnet på en lidt hård måde  "tvang" Fisken ud over en bjergside, for derefter at kunne komme ned til vores lift- han så lidt skræmt ud i hovedet...!

På vores anden aften drog vi så lige en tur på det lokale disco, eller hvad man kan kalde det, der var da musik og dans og mange stive mandlige lokale, som pissede rundt efter Marika og Lena, sikkert nok fordi de flashede deres overkrop til hele bulen. vi blev godt stive, og kom relativt sent hjem, hvilket selvfølgelig resulterede i at Fisk og Marika ikke helt kunne komme op af sengen næste morgen, og missede derfor lidt skiløb der.

Resten af ferien gik med skistave i ansigtet, lidt blod i sneen, personer der kørte sammen og væltede i køen til liften, så alle måtte undvige med 2-3 meter for at komme forbi. Men ellers, ja det er et super dejligt sted at stå på ski, og det helt store plus er altså at der gletcher, så man er garanteret sne, også til sommer, hvis den globale opvarmning ellers kan styre sig.

{flike}