Strict Standards: Declaration of redMigratorTable::load() should be compatible with JTable::load($keys = NULL, $reset = true) in /home/www/travelogues.dk/plugins/system/redmigrator/redmigrator/table.php on line 26
Sölden 2005

Sölden 2005

På dette års tur til Østrig, var der jo kommet lidt andre boller på suppen, vi havde jo for bare 7 uger siden fået en lille datter, så da mormor og morfar inviterede os med på denne tur, var der naturligvis lidt sus i maven, hvordan klare en så lille fin baby en tur på ca. 1200 km- og til det kan vi kun sige, at det gik bare så godt.

 

Vi tog af sted lidt forskudt af hinanden, sådan at Lena, Clara(vores datter) og jeg kørte fra Danmark fredag aften kl. 23.00 og så gik turen syd på. Dog tog Mormor Janne og morfar Søren så hjemmefra ved 02.30 tiden. Efter at de var kommet udenom lidt kø efter færgen, ja så mødtes vi alle ved Würzburg på en rasteplads lørdag formiddag. Derefter gik turen direkte mod Sölden, hvor vi efter en lidt sur tur igennem bjergpasset, hvor vi blev mødt af en voldsom trafik til diverse skidestinationer...men vi ankom dog endelig til vores lejlighed ved en 16-tiden.

Denne gang skal vi bo længere nede i Sölden by, ikke så pokkers langt fra Freizeit Arena. På den stille side af floden som løber igennem byen, boede vi på Haus Wiesenrand, som familien Riml ejer, et rigtigt dejligt sted, hvor man som så mange andre steder føler sig meget hjemme. Stedet ejes af familien Riml...hvilket er et vidt begreb når man ser på resten af byens indehavere af boliger hvor man kan leje sig ind..!!

De første 3 dage havde vi simpelthen bare det smukkeste dejlige solskinsvejr, som gjorde at vi fik løbet så meget på ski som vi overhovedet kunne, også selv om lille Clara skulle passes. Så vi delte os i to lejre, 2 der passer, og de 2 andre på ski. Sådan fungerede tingene fint, og til trods for at den lille tøs kun er 7 uger da vi er af sted, kan vi ikke klage over hendes opførsel, som bare var helt i top.

{flike}