Strict Standards: Declaration of redMigratorTable::load() should be compatible with JTable::load($keys = NULL, $reset = true) in /home/www/travelogues.dk/plugins/system/redmigrator/redmigrator/table.php on line 26
St. Johann i. Tirol

St. Johann i.Tirol

Fakta 

St. Johann im Tirol ligger ved foden af det 2000 meter høje Kitzbüheler Horn. Der er 10 km til den kendte skisportsby Kitzbühel. Området er et populært rejsemål blandt danske skiturister. Der findes snowboard halfpipe samt portbane til snowboard. Ved køb af liftkort til mere end 4 dage, er det muligt at benytte alle områder i et fællesskab der kalder sig Schneewinkel, som bl.a. også består af områderne: St. Johann in Tirol, Oberndorf, Fieberbrunn, Kössen, St. Ulrich, Steinplatte Waidring, Kirchdorf, Erpfendorf og Reit im Winkl. Det betyder mere end 170 km. pister og 54 lifter.

 

Fakta om St. Johann in Tirol

Beliggenhed:
Byen: 670 m.o.h.
Skiområdet:
670-1700 m.o.h.

Se Liftkort

Pister:
Antal blå pister (middel)  30 km
Antal røde pister (svær)  23 km
Antal sorte pister (meget svær)  7 km


Pister i alt: 60 km

Liftkapacitet: 20.400 pers/time
Lifter i alt: 17
Slæbelifter: 10
Stolelifter: 4
Kabinelifter: 3
Tog/baner: 0
Børnelifter: 0

Turist info:
Ferienregion St. Johann in Tirol
Poststrasse 2
A-6380 St. Johann in Tirol
Tlf: +43 53 52 6 33 35 0
Fax: +43 53 52 6 52 00
\n Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kilde: Skisport.dk
For folk der aldrig har været i Østrig og forestiller sig stedet som taget ud af et rejsekatalog, vil dette ikke være langt fra virkeligheden. St. Johann er kendt for sin særlige karakter og skønhed. Skiområdet er perfekt for familier og begyndere, men terrænet har ikke de store udfordringer til den meget øvede skiløber. Børnefamilierne stortrives i dette område og begynderen har også kronede dage.
{flike}