Strict Standards: Declaration of redMigratorTable::load() should be compatible with JTable::load($keys = NULL, $reset = true) in /home/www/travelogues.dk/plugins/system/redmigrator/redmigrator/table.php on line 26
Verden

Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home/www/travelogues.dk/libraries/joomla/html/parameter.php on line 512

Verden

Doi Ithanon

Vi fik pakket vores "weekend" tøj og drog afsted i vores grisebil sammen med vores guide for turen, Mike. En kanon fyr som virkelig vidste hvad han talte om, uden ham havde turen ikke været helt den sammen. Vi kørte først til et lille marked hvor der skulle handles ind til aftensmaden- nå tænkte vi så, skal vi også selv lave maden på turen..!! vi fik handlet lidt ind til turen og så drønede vi af sted igen ad de snoede bjergveje, det gik både op og ned, og når man sidder der bag i vores "grissebil" kan man da godt blive lidt øm i rumpetten og træt i hovedet af støjen fra bilen.

Læs mere: Doi Ithanon

Lidt omkring Indonesien

Indonesien Info

Indonesien passer ellers ind i den klassiske drøm om det tropiske paradis. Azurblåt hav, regnskov, eksotisk mad, åbne farverige folk med let til smil og velkommende. Selv om tiderne har ændret sig, og indholdet er forskubbet, så er rammen stadig  paradisisk.

Læs mere: Indonesien Info

Lidt omkring Chile

De fleste tænker på diktatur, tortur og politiske forfølgelser, når Chile nævnes. Men Chile er i dag meget andet - her møder du måske de mest gæstfrie og åbne mennesker på det sydamerikanske kontinent og en natur, der ikke tåler sammenligning med andre steder i verden.

Læs mere: Chile