Strict Standards: Declaration of redMigratorTable::load() should be compatible with JTable::load($keys = NULL, $reset = true) in /home/www/travelogues.dk/plugins/system/redmigrator/redmigrator/table.php on line 26
Cuba

Cuba 

Cuba Ligger som en fin "lille" cigarform imellem Florida mod nord og Mexico mod syd, som den største ø i Caribien ligger denne smukke ø, som en af de sidste kommunistiske bastioner i Verden. Landet er stort set politisk isoleret fra resten af verden, og dette gør at Cuba den dag i dag ikke er særligt stort som turist mål. Men dagen hvor landet vil eksplodere som et turist mekka, ligger lidt og roder i baghovedet på mange, og man kan frygte det værste, når og hvis landet en dag står uden verdens længst sidende politiker, og taler, Fidel Castro.

Selv om landet præges af dets politiske situation, så mærker man dog alligevel en varme og lunde hos de ca. 11 mill. indbyggere. Salsa og musik er en vigtig del af dagligdagen, og hvem kan ikke unde sig selv et besøg i byen Trinidad, som i øvrigt er på UNESCO's liste over bevaringsværdige byer, og side og hører salsaen liste sig på lette tå igennem de så relativt tomme brostensgader, med en Mojito i hånden.

Landet er med sine ca. 1260 km i breden, ikke så lille endda, man kører ikke bare fra den ene ende til den anden. Fra de frodige tobaksplantager og bjerge i vest til de mere åben landskab i øst, er det fryd for øjet at kører igennem det kontrastfyldte landskab.

Skulle man få lyst til mere omkring Cuba, har JP Explore været et smut i Cuba, her har deres journalist Jakob Rubin, skrevet om deres ophold, hvilket er en ret god fortælling, for den interesserede.

www.cuba.dk