Strict Standards: Declaration of redMigratorTable::load() should be compatible with JTable::load($keys = NULL, $reset = true) in /home/www/travelogues.dk/plugins/system/redmigrator/redmigrator/table.php on line 26
Varadero

Varadero

Varadero

Varadero er en ferieby i provinsen Matanzas, og en af de største resort områder i Caribien. Varadero kaldes også Playa Azul, hvilket betyder "blå strand" på spansk. Byen er beliggende på Hicacos halvøen, mellem-bugten Cárdenas og Straits of Florida, ca 140 km øst for Havanna, i den østlige ende af Via Blanca motorvejen.

Halvøen er kun 1,2 km bred på det bredeste sted og som er adskilt fra øen Cuba ved Kawama Kanal.

Dagbog:

Da vi endelig kom til Varadero, fra en noget hård køretur, var vi godt nok trætte og udmattet, klokken var nok blevet ca. 21.00 og faktisk så havde vores hotel, Arena Blancas, lukket ned for deres køkken, men de viste stor gæstfrihed overfor os, og tilbød os at få noget at spise, alt imens de skulle finde vores værelser, sagen var nemlig den at vi kom en dag for tidlig set i forhold til vores reservation. Men den fik de kringlet og vi kunne få vores værelser, og bare sove, sove og sove til næste morgen.

Jeg kunne sagten skrive stolpe op og ned om dagene hvor vi var i Varadero, men det ville sikkert kede dig som læser. Så det bliver den korte version, da vi faktisk ikke bestilte en disse andet end at nyde den all inclusive som var med i prisen, samt den fantatiske strand som ligger lige for dine fødder.