Strict Standards: Declaration of redMigratorTable::load() should be compatible with JTable::load($keys = NULL, $reset = true) in /home/www/travelogues.dk/plugins/system/redmigrator/redmigrator/table.php on line 26
Vinales

Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home/www/travelogues.dk/libraries/joomla/html/parameter.php on line 512

Vinales

Vinales ligger som trukket tilbage i landskabet i et område der hedder Sierra de los Organos, ca. 26 km nord for selve byen Pinar Del Rio, hviket provinsen også hedder. Her finder man ganske enkelt noget af den smukkeste natur overhovedet på Cuba Buen ligger i en dal omgivet af høstak lignende bjerge "mogotes" som består af limsten, for at se natur magen til er man nødt til at rejse til Quillin i det sydlige Kina.

Området er meget rig på grotter, og har man ikke haft fornøjelsen af sådanne på sine rejser, kan det ihvertfald opleves her stort omfang. Der er sågar en af grotterne hvorderer diskotek, det foregår i Cueva de San Miguel ca. 4 km nord for byen. Det koster ca 5$ at komme ind, det var godt nok ikke noget vi forsøgte os med, vi havde det så godt på La Erimita.

Vores ophold i Vinales 

8/11

Så er den sidste overnatning "overstået", og så gik Søren og jeg ned efter vores bil, om vi skulle leje de næste 7 dage, efter dette gik turen med masser af bump I vejen imod provinsen Pinar del Rio, hvor vi mere specifikt skulle mod den smukt beliggende by, Vinales. Her skulle vi så bo Hotel La Ermita- det ligger bare så stinkene godt med udsigt over hele den smukke dal..jeg vil varmt anbefale dig/jer som har planer om et besøg her I området. Vi ankom til hotellet, checkede ind og slappede bare af resten af dagen, nyd udsigten ud over dalen, det er bare så smukt og fredfyldt at stå på sin terasse og kigge ud over det kuperede terræn. Det var dejligt med en helt stille aften, efter et presset program I Havana. 

9/11

Planerne for dagen var at komme ud og se I området ved Vinales, smukkere natur findes ikke på hele Cuba, dette vil jeg så ikke bekrœfte 100%, da jeg endnu ikke har set hele Cuba, men her er smukt, det er der slet ikke tvivl om.
Vi startede dagen med at køre ud i landskabet, vi kørte ud til et område som hedder Mogotes Dos Hermanos, et område hvor man sagten kan stille bilen, eller hvis man er på cykel, så væk md den og gå en tur i det flotte område, vi gik vel ca. en 5-6 km den dag, og varmt det kan vi godt hilse og sige at det var...pyyha, der var ikke meget regntid over det.

Vi fik en lille pilsner og en Pina Colada non alchoholic, og så kørte vi mod vores næste mål, Cueva Del Indio, og alt imens vi kørte, ja så kom den regn, vi plejer at få lige over middag, det var som om at regntiden ikke ville slippe Cuba endnu. Nå men hvad faen, vi kunne jo klare det alligevel, vi blev godt nok lidt våde af vores lille tur, men vi fik set grotten og gik en lille sejltur igennem den..og thats it- det var ikke noget at skrive hjem om.

Efter nogle smukke dage ved Vinales, skulle turen så til at gå sydover, for nu at sætte snuden mod Maria La Gorda, en smuk lille "uberørt" perle, helt ned i det sydlige Pinar del Rio.