Strict Standards: Declaration of redMigratorTable::load() should be compatible with JTable::load($keys = NULL, $reset = true) in /home/www/travelogues.dk/plugins/system/redmigrator/redmigrator/table.php on line 26
Bali 2013

Bali 2013

Torsdag d. 27. juni

Godmorgen Sanur, og halløj til det lille spise-overnatningssted- Billys Café. Der indtog vi vores morgenmad, en fast lille tradition vi har når vi kommer til Sanur. Efter dette gik vi hjem på Bumi Ayu og slappede af i poolen, solen var jo fremme, og vi havde jo nærmest ikke set den imens vi var i KL. Så nu måtte vi jo nyde den.

Senere stod den på massage for morfar og jeg, og de store piger fik mani-og pedicure, så nu var vi kalr til aftenhygge på Sushibaren Ryoshi. Niko og Dennish de kom også, dog lidt forsinket af en dårlig ryg er lige skulle have en gang akupunktur. Vi fik hygget godt og efter dette, var regnen så også lige kommet forbi, og den stod rent faktisk ned i stænger resten af natten…halleluja og velkommen til…sol og sommer på Bali.

3. Juli

Candidasa

Den 3. Juli var det så blevet tid til afrejse fra lombok, og det blev faktisk lidt af en tung og vippende oplevelse for de fleste, det var faktisk så slemt at vi på denne overfart ikke fik muligheden for at sidde på bådens tagdæk, der var simpelthen for stor risiko for at kan kunne falde overbord, så Søren og jeg måtte pænt nd og sidde på vores respektive pladser, alt i mens vi skulle holde lidt øje med pigerne, de var lidt matte i sokholderne, og andre på båden så ligedan ud. Så rejser man til gili eller Lombok, så skal man altså være lidt søstærk den ene eller den anden vej, et alternativ er at flyve til Lombok og så kører med minivan eller bus til Teluk Nare eller en af de andre små steder hvor båden til Gili-øerne sejler fra.

Vi ankom til Padanbai med båden og fik ret hurtigt vores bagage og herfra kunne vi køre i 30-40 min for at komme til vores hotel Puri Bagus Candidasa.

Puri Bagus Candidasa ligger ud til sin egen strand. I feriestedets Jaya Spa tilbydes traditionel balinesisk massage samt kropsbehandlinger. Der tilbydes desuden både yoga- og madlavningskurser på feriestedet. Der tilbydes gratis transport i Candidasa-området.

Gringsing Restaurant & Bar serverer traditionelle balinesiske og internationale retter, der kan nydes med udsigt ud over Det Indiske Ocean i baggrunden. Lettere anretninger kan nydes i poolbaren. Der findes en udendørs swimmingpool, spa samt en udendørs restaurant på Puri Bagus Candidasa, der tilbyder indkvartering i villaer med udsigt ud over feriestedets have eller stranden.

Samtlige villaer på Puri Bagus har balkon samt udendørs badeværelse. De har desuden aircondition, fladskærms-tv og minibar.

Efter en nat på Puri, så gik rejsen på Bali vidre over til vandpaladset, Tirta Gangga, hvor vi brugte lidt over en times tid p åat gå rundt i det fantastisk flotte område, og en lille Bintang(øl) blev det da også til oppe på den restaurant som ligger med udsigt over hele paladset- det er også muligt at bo ved dette sted.

Herfra så gik turen til næste stop, Keliki, som ligger lige uden for Ubud, her skulle vi bo på et lille Øko resort som hedder Alam Sari der skulle bo i bare 2 dage, men det er også helt fint, vi kender jo Ubud og ville bare gerne lige ete smut forbi og så også bo et setd med en lækker udsigt, men det sidste det halter de taltså lidt med, det er ikke lige SÅ fantastisk so mdet ser ud på billederne, men det går og setde ter ok, ikke noget vildt og hæftigt, men det går an, de har et par værelser med god plads til en stor familie, i rom med en slags connecting door, hvor man altså kan bo 4 personer sammen.