Strict Standards: Declaration of redMigratorTable::load() should be compatible with JTable::load($keys = NULL, $reset = true) in /home/www/travelogues.dk/plugins/system/redmigrator/redmigrator/table.php on line 26
Gili Air

Gili Air

Gili Air

Lidt omkring Gili Islands

Gili Islands er en lille ø-gruppe ved Lomboks nordvestlige kyst. Øerne er små idylliske perler og har de seneste ti år været rygsæksfolkets hovedbase i denne del af den indonesiske verden. Selv om her er mange rejsende, og nogle gæsthuse har teckno-raves til langt ud på natten, står tiden stille her og vugger en til ro efter hektiske dage på Lombok og Bali.

Omkring øerne rejser koralrev sig, og det er et glimrende sted for snorkling og dykning, omend revene er set bedre andre steder i de indonesiske farvande. Den mest populære af øerne er i øjeblikket Gili Trawangan med overnatning og måltider for ca. 14 kr. Mere rolig er Gili Air. Båden fra Pemenang på Lombok afgår dagligt til Gili Air og Gili Trawangan.

Vores ophold

Vi valgte i dette tilfælde at bosætte os på Gili Air for 3 dage, og jo det holder stik, når man siger at der ikke er det helt store at lave her udover at nyde solens stråler og det dejlige varme badevand som man er omgivet af.

Der er ikke det helt store at berette om vores ophold som sådan, man skal indstille sig på en lille ø, hvor du kan gå rundt på relativ kort tid. Der forefindes gode muligheder for at finde dykkercentre, og skal du rundt og du ikke vælger at gå kan du tage en af de små hestevogne som kører rundt. Inde ved "byen" hvor også bådene ligger til, findes der er at par enkelte små købmænd men forvent ikke at finde en 7-11 rundt i svinget.

At bruge tiden fornuftigt, må vel betyde at du må nyde det dejlige azurblå vand, koraler var engang nemt at se igennem, men da de lokale fiskere har formået at ødelægge dette, med deres fiskeri med dynamit. ja så skal du vælge at tage ud med båd.

Jeg husker tydeligt på dette ophold der skulle Danmark spille imod England under VM, og auuuvv det var svært at være dansker der på vores hotel, specielt når der sidder 5 andre småstive englændere som råbte og skreg, så Lena og jeg vi holdt relativt lav profil, og listede stille og roligt ned i vores lille bungalow og så resten af kampen..ikke at det var det værd.

{flike}

Lidt brugbare links:

www.topas.dk      www.vagabond.dk     www.nicktours.com