Strict Standards: Declaration of redMigratorTable::load() should be compatible with JTable::load($keys = NULL, $reset = true) in /home/www/travelogues.dk/plugins/system/redmigrator/redmigrator/table.php on line 26
Lombok 2014

Lombok 2013

Lombok

30. juni – 3 juli.

Ved ankomst måtte vi vente lit på vores værelser, de var ikke klar før kl. 15:00 så vi gik til poolbaren fik lidt mad og noget at DRIKKE, væske er vigtigt i varmen.

Vi brugte det meste af vores tid i poolen, da vi vi havde fået vores væelser, og helt ærligt, så er den en spitzenklasse pool der er på Sheraton Sengiggi Beach.

Første nat blev lidt en urolig nat, vi måtte sande at der var en del støj fra klimaanlæg og en vandfontaine lige uden for vores værelser, så vi fik ikke sovet 100% ok denne første nat. Næste da måtte vi simpelthen skifte til andre værelser som lå længere tilbagetrukket og tættere på haven og tennisbanerne. Det var godt.

Efter dagens morgenmad tog vi en tur ind til ”byen” det skal jo lige nævnes at Sengiggi ikke er den by med mest fart på, og dette har ikke nødvendigvis noget dårligt på sig. Vi satte os på en Cafe og fik os noget drikkeligt og sad på en 1. Sal og så ud over hovedgaden i byen ,og der kom pludselig en masse lokale gående med skilte og fine klæder, det viste sig faktisk senere da vi var på vej hje mtil hotellet at vi droppede lige ind i en byfest. Der var faktisk Sengiggi Festiavl i de dage vi var der, og vi kom forbi en skueplads hvor vi blev venligt bedt om at tage plads på 1. Og 2. Parket, direkte udsyn til mange dansegrupper fra forskellige områder på Lombok og sågar fra Celebes. Det blev til en helt super dag i Sengiggi.

Vi brugte resten af vores tid på Lombok med bare at dase og slappe af, vi var rent faktisk gået lidt kolde påat at bevæge os for meget rundt og tror også at ungerne var godt tilfredse med at vi ikke pressede mere kultur og oplevelser ind i vores program.