Strict Standards: Declaration of redMigratorTable::load() should be compatible with JTable::load($keys = NULL, $reset = true) in /home/www/travelogues.dk/plugins/system/redmigrator/redmigrator/table.php on line 26
Singapore

Singapore Info

Singapore Info

I Singapore er der flere credit cards, fastgoing money og strøgne Armani skjorter end i nogen europæisk storby, og side om side ligger Issey Miayki, Yves Saint Laurent og Hugo Boss modebutikker indsvøbt i luksus og aircondition. For rejsende har Singapores velpolerede glassvøb og sirligt anlagte parker i snart en generation stået som en monumental kontrast til det Østen, der omgiver by-staten. Singapore som orden og resten af Asien som kaos.

Singapore er en moderne storby så klinisk ren, at mange hurtigt glemmer, at de kom til byen for at få et vestligt pust, og snart igen længes efter Østens befriende, kaleidoskopiske stræder.

Singapore er på størrelse med Bornholm og har ca. tre millioner indbyggere, hovedsageligt kinesere, malayer og hinduer, og en gåtur i Singapore kan fint byde på gader, hvor moskeer, hindutempler og buddhistiske enklaver ligger side om side. Singapore er kendt for at være restriktionernes by. Myten siger, at bøder uddeles konsekvent til uheldige, som smider tyggegummi, krydser gaden uden for fodgængerovergange og lignende forkasteligheder. Resultatet er, synes det ved første øjekast, at alt fungerer i et helt sterilt miljø.

Forbudene skaber regelrette mennesker, hvor individets frihed begrænses af formen. Men så simpelt er det ikke. Bliver man i byen nogle dage vil man opleve en såvel dynamisk som engageret befolkning, som ikke blot nikker - men også tager stilling til verden omkring sig.

Der har været en kolosal udvikling af Singapore i nyere tid, de sidste 10 år fra 2001, og der kabes nye store bygninger, som på hver sin måde er meget spektakulære, tager man Marina Sands Bat Hotel og ser på den fantastiske måde den er bygget på, men infinty pool helt øverst oppe, så mens man bader kan man ligge og nyde den prægtige udsigt over SIngapore.