Strict Standards: Declaration of redMigratorTable::load() should be compatible with JTable::load($keys = NULL, $reset = true) in /home/www/travelogues.dk/plugins/system/redmigrator/redmigrator/table.php on line 26
Bangkok 2001

Bangkok 2001

Tiden i Bangkok den flyver af sted, det hele går bare rigtigt stærkt, så det var fint nok at vi faktisk fik besøgt byen af to gange. Vi nåede faktisk at få set store dele af dem som nok anbefales at se i Bangkok. En sejltur på klongerne(Chao Praya-floden) og et gensyn fra min side til Grand Palace, som jeg måske nok ikke gider se næste gang jeg besøger byen der aldrig sover.

Vi boede på Hotel Rembrandt, som jeg havde booket hjemme fra, et hotel som ligger perfekt og super centralt på Sukhumvit Road, så det var bare at få tjekket ind og så ud at se byen. Vi fik også besøgt Jim Thomsons House

Når man bevæger sig rundt i Bangkok er man hele tiden udsat for et bombardement af indtryk og oplevelser det hele køre med stor fart i overhalingsbanen, men alligevel føler jeg det sker i et tempo som passer godt til mit temperament dette er naturligvis individuelt, mange syntes at det kan være en stresset affære at besøge Bangkok.

Man skal naturlig vis ikke snyde sig selv for en tur på de mange markeder der findes, og her kan købes alt muligt, og meget af det udstillet er ofte kopivarer, og vær derfor opmærksom på dette når du køber ind til de billige priser som oftest tilbydes.

Silom Road og Surowongsri Road forbindes af Patpong, kendt for natmarkedet, gogo barerne og prostitutionen. Nord for Chinatown ligger Konge øen og Banglampu, hvor man sagtens kan få en hel dag til at gå med at se Wat Mahathat, Wat Po templerne og Grand Palace.

Området blev bygget i forbindelse med Bangkoks grundlæggelse i 1782 og fremstår i dag som Bangkoks udstillingsvindue. Alt er velholdt, storslået og guldbelagt. Inde i kongepaladset, Grand Palace, ligger Wat Phra Keo, som er Thailands helligste tempel. Det er her, man finder den lille smaragdbuddha, Thailands talisman. Begge steder skal du have lange bukser og tildækkede arme.

Wat Po er Thailands største tempel. Det er her, hele den royale slægt ligger begravet. Inde i templet ligger et buddhistisk universitet og en massageskole m.m. samt selvfølgelig den 45 meter lange liggende Buddhastatue, som templet er berømt for.