Strict Standards: Declaration of redMigratorTable::load() should be compatible with JTable::load($keys = NULL, $reset = true) in /home/www/travelogues.dk/plugins/system/redmigrator/redmigrator/table.php on line 26
Krabi

Krabi

Krabi

Lidt om Krabi
Krabi ligger 180 km fra Phuket på fastlandet og er et utrolig flot sted. Her er turkisfarvet eller dybgrønt vand, koralsandstrande, palmer, eksotiske skaller og fascinerende store, forrevne klipper plantet som søjler i havet. Man kan bo i byen eller på en af de omkringliggende strande.

I byen kan anbefales at slå et smut forbi Cafe Europa, som bestyres af en dansker - specielt nok interessant hvis du savner den danske mad .
En af de bedste strande er Hat Phra Nang, en lille strand klemt inde mellem to kæmpeklipper.
For at komme dertil skal man sejle fra Krabi (ca. 15 kr., tager ca. 1/2 time). Der er ingen veje - og altså heller ingen biler.
På stranden ligger to bungalows, Phra Nang Place og Phra Nang Bay. Det første er det største - det andet er billigst (50-60 kr.) Begge steder har eget wc og bad med saltvand i hanerne.
Havet er fyldt med koraller og fisk i de mest fantastiske farver og formationer. Desuden ligger her nogle meget lækre seafoodrestauranter.
Raleigh Beach er også fin. Bag hotellet, hvor der hersker en god stemning og fin service, går en sti op til et udsigtspunkt. Stien fortsætter ind i junglen, og ved at fire sig ned af nogle tove kommer man ind til en skjult sø. Rigtig eventyrligt.

Vores ophold ved Krabi
Selve opholder omkring Krabi, var måske en smule skuffende fro os, ikke fordi man lige kan sætte fingre på området, for der faktisk hyggeligt og smukt omkring Krabi.

Vi havde med lidt møg og besvær endelig fundet et sted at bo, det var ikke helt så let som antaget, vi ved ikke lige hvorfor. Hotellet som vi fandt hedder Ocean Garden View Resort, og kan varmt anbefales til andre som ønsker at bo i dejlige grønne omgivelser, og så godt centralt i Ao Nang.

Vi brugte primært de 2 dage vi have ved Krabi eller Ao Nang beach, som det jo helt nøjagtigt hedder i det område, til at spille kort og nyde livet omkring poolen, og så bare slentre ned af hovedgaden i Ao Nang by, ikke nogen stor bedrift, men hygsomt nok. vi blev hentet af vores taxagut om morgenen for så at kører direkte ind til havnen ved Krabi, så vi kunne komme ombord på båden til Phi Phi.

{flike}