Strict Standards: Declaration of redMigratorTable::load() should be compatible with JTable::load($keys = NULL, $reset = true) in /home/www/travelogues.dk/plugins/system/redmigrator/redmigrator/table.php on line 26
Miami

Miami

Miami 1999

Det, der karakteriserer Miami, er de mange forskellige bydele med hvert sit specielle præg som for eksempel Little Havana og Little Haiti, hvor latinamerikanske indvandrere har slået sig ned; det bohemeagtige Coconut Grove med kunstnere, gadehandlere, fortovs-restauranter, butikker og barer og så naturligvis Miami Beach, hvor langt størstedelen af turisterne vælger at bo.Art Deco District i den sydlige del er et virkeligt in-sted med pastelfarvede hoteller, rulleskøjteløbere, caféer og et natteliv der er uovertruffet. Her er fest og farver, og her kommer man for at se og blive set!

I Art Deco District er der efterhånden skudt mange hoteller op i de charmerende - og for manges vedkommende - nyrenoverede bygninger. Er I ikke til det hektiske liv døgnet rundt er der op langs kysten masser af hoteller og moteller i alle prislag i det lidt roligere og måske mere familievenlige Surfside og det eksklusive Bal Harbour.

Vi tog turen fra Tampa i vores fantastiske Grand Cherokee direkte ud af highway'en, og jo der nu noget særligt ved at stryge af sted i vognen og bare side der og glo ud af vinduet, ved synet af de enorme brede og vidtstrakte motorveje. Selve turen er der ikke så meget at berette om, jeg kan da lige nævne at vi kørte ned i nærheden af det store sumpområde ved Everglades på turen til Miami. Vores egentlige mål var at finde frem til en bekendt som jeg har fra Falster, Lene.

Så da vi ramte Miami Beach efter en god og lang køretur på en 8 timers tid, gik der således også lige lidt inden vi fandt frem til hvor Lene boede. Hun havde været så venlig at stille et par madrasser til rådighed for Jimmy og jeg. Så der sparede vi da også lidt på overnatninger der. Det er altid godt at kende lidt mennesker rundt omkring.

De næste par dage brugte til gengæld ikke på at dykke, men på at opleve suset af solskinsbyen Miami, der ulmer et specielt lebens her, og man kan ikke undgå at blive revet med af stemningen også selv om der er nogle som er lidt friske og smarte i filten, men sådan er det. Vi var i byen den samme aften, hvor vi blev introduceret lidt for byen natteliv, og vi fik også set steder hvor blandt andet Prince og Madonna har haft deres klubber. Der er masser af fede cafeer og nightclubs i byen, dog fik vi slet ikke set en procentdel, det ville nok have kostet os dyrt at skulle betale entre ved alle de mange steder. Men pyt, vi blev fulde og fik da så absolut natten til at gå med dans og musik.

Næste dag gik turen igennem Miami by, og vi fik steder hvor man ikke skal opholde sig og hvor der absolut ikke er skyggen af turister. Stik i modsætning til South Beach og Ocean Drive. Hvor der altid er liv og badejern der posere på stranden  i kap med solens stråler, og de evigt unge der løber rundt på deres rollerblades. Da vi havde kørt lidt rundt besluttede vi os til at køre en tur til Sawgrass Mill, som er en af Floridas største indkøbscentre, med mere end 350 mærkevarerbutikker - et absolut besøg værd hvis man er til powershopping. Efter et par timer kørte vi alle 3 tilbage til Miami Beach og hjem til Lene, hvor vi så stillede bilen og valgte at gå lidt rundt på egen hånd.