Strict Standards: Declaration of redMigratorTable::load() should be compatible with JTable::load($keys = NULL, $reset = true) in /home/www/travelogues.dk/plugins/system/redmigrator/redmigrator/table.php on line 26
Tampa

Tampa 1999

Lidt omkring Tampa

Tampa er en amerikansk by i Hillsborough County, på vestkysten af staten Florida. Det tjener som amt hjemsted for Hillsborough County. Befolkningen i Tampa i 2000 var 303447. Ifølge 2007-skønner man at byen har en befolkning på 342060.

Tampa er en del af byområdet mest almindeligt benævnt som"Tampa Bay Area". Tampa er en del af Tampa-St. Petersborg-Clearwater, Florida MSA. De fire-County område er sammensat af cirka 3 millioner indbyggere, hvilket gør det den næststørste storbyområder statistiske område (MSA) i staten, og den tredje største i det sydøstlige USA, bag Miami og Atlanta. "Greater Tampa Bay"-området har lidt over 4 millioner indbyggere og generelt omfatter Tampa og Sarasota metro områder.

Mit ophold i Tampa

Dykning og det fik jeg endelig lært. jeg havde de fedeste dyk set i forhold til hvad mange andre får mulighed for. Jeg fik taget mit PADI openwater i de svedigste grotter rundt omkring i områder relativt tæt ved Tampa.

Det første dyk jeg nogensinde skulle ud i var i grotten: Eagles Nest, desværre er den lukket i dag da den har fået ny ejer, og han ønsker ikke at den bruges til dykning. Jeg fik også mulighed for at dykke ved Ginnie Springs, Blue Grotto og Mannatee Springs. Det var nogle helt fantastiske dyk jeg fik, og nok lidt utraditionelt i forhold til så mange andres oplæring af PADI Openwater.